Lahjoita

Mahdollista tukea tarvitsevan lapsiperheen liikuntaharrastus

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä ja Paavo Nurmi Games keräävät varoja tukea tarvitsevien lapsiperheiden liikuntaharrastuksen mahdollistamiseen. Haluamme pitää huolen, että jokaisella lapsella on mahdollisuus kokea liikunnan tuottama ilo sekä onnistumisen ja yhteisöllisyyden tunne.

Keräykseen lahjoitetut varat käytetään Turun ja Kaarinan alueella asuvien tukea tarvitsevien lapsiperheiden liikunta- ja urheiluharrastuksen tukemiseen kausimaksujen kustantamisen sekä harrastevälineiden hankinnan avulla.

 

Näin voit lahjoittaa 

Lahjoituksen voi tehdä helposti MobilePay-sovelluksella. Lahjoitussumma osoitetaan numeroon 40254.

Yritysten on mahdollista tilata lasku lahjoitusta varten täyttämällä ohessa oleva kaavake Yrityksiltä otetaan vastaan myös varuste- tai lahjakorttilahjoituksia. Niitä voi tarjota soittamalla numeroon 040 341 7294.

Turun Tuomiokirkossa 2.12.2023 järjestettävässä Hyväntekeväisyysjoulukonsertissa lahjoittaa voi osallistumalla kolehtiin tai lahjoittamalla MobilePay-sovelluksella. Muissa tapauksissa diakoniakeskus ei ota vastaan käteistä rahaa.

 

 

Keräys alkaa 30.10.2023

Keräyslupa RA/2020/639, joka on voimassa 1.9.2020 alkaen toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään heikommassa asemassa olevien auttamiseen Suomessa. Avun vie perille Kirkkopalveluiden Kotimaanapu yhteistyössä paikallisseurakuntien diakoniatyön kanssa.

 

Tilaa lasku lahjoitusta varten

  • Sallitut tiedostotyypit: pdf, png, jpg, jpeg, doc, docx, odt, txt, Max. tiedoston koko: 2 MB.
    Hyväksytyt tiedostomuodot: pdf, png, jpg, jpeg, doc, docx, odt, txt. Tiedoston maksimikoko 2MB.